utca_panorama.png

Rövid hírek

LISTÁS SZAVAZÓKÖRI JEGYZŐKÖNYV

Baranya Megye 01.sz. egyéni választókerület

Gyód 001. sz. szavazókör

A szavazóköri jegyzőköny ITT elérhető

 


Az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre, EVgF/1 80/2017. ügyiratszámú határozattal elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat, jelen határozatom közzétételének időpontjától azonnali hatállyal feloldom.

A Földművelésügyi Minisztérium határozatát itt találja.

 

2015. október-2016. március

A Pécsi Kistérségi Fejlesztő Egyesület által Orfűn 2015. októberétől-2016. decemberéig zajló felkészítő programjainak konkrét célja az volt, hogy erősítse a helyi közösségeket, nyújtson segítséget a helyi közéletben betöltendő szerepük felismerésében, érdekeik képviseletének vállalásában, kommunikációs és tárgyalási készségeik fejlesztésében, valamint, hogy felkészítsük a résztvevőket a helyi közösségi tervezésben, a helyi döntéshozatalban való aktívabb részvételre. Tanulással, új ismeretek szerzésével fejlesszük egyéni és közösségi kompetenciáikat. A 2016 januárjától-2016. márciusáig a településeken zajló konzultációk célja és feladata a helyi társadalmak, közösségek sajátosságainak megismerése, a közösségek stratégiai fejlesztő munkába történő bekapcsolásának segítése, jövőkép és közösségi feladatok, az együttműködések lehetőségeinek megfogalmazása volt.

 

A Gyódi Óvoda és Művelődési Ház  (Gyód, Fő utca 98. Tel.: (72) 461-269) május 11-én és 12-én 9 és 15 óra között várja beiratkozásra a kicsiket és szüleiket. Tekintse meg bemutatkozásunkat

 

A Baranya Megyei Kormányhivatal hirdetményt jelentetett meg az általános iskolai felvételi eljárásról.
Ebben tájékoztat a beiratkozás idejéről (április 16-17), a tanköteles korról, a felvétel elbírásával és jogorvoslatával kapcsolatos információkról.
 

"Csak az hal meg, akit elfelednek,
Örökké él, kit nagyon szeretnek"

Fájó szívvel emlékezünk a Keszüi Közös Önkormányzati Hivatal elhunyt munkatársára:

Joklné Stefek Piroska
adóügyi vezető főtanácsosra.

Piroska 14 évig dolgozott kiemelkedő szorgalommal, hivatástudattal a helyi adóztatás nagy odafigyelést, emberekkel való jó kapcsolatteremtési készséget igénylő munkakörében.
Ügyfeleivel, kollégáival és feletteseivel egyaránt udvarias, segítőkész volt. Türelmes és az egyéni problémák megoldására összpontosító magatartásával kivívta nemcsak munkahelyi vezetői, hanem a lakosság megbecsülését is.
Szerette munkáját, örömet talált a jól és időben elvégzett feladatokban, sokan fordultak hozzá segítségért, mert  mindig megtalálta a törvényes és egyben humánus, az egyéni gondokat figyelembe vevő megoldást.
Jó kapcsolatot alakított ki a civil szervezetekkel, szívesen és aktívan vett részt a falvak közösségi rendezvényein.

Személyében kedves és szeretett kollégát, jó szakembert veszítettünk el, emlékét megőrizzük.

Keszüi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai,
Keszü és Gyód községek Képviselő-testületei

 

 

Keresés

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezéskor kérjük, hogy gondoljanak községünk fejlesztésére és a helyi sportélet támogatására.

Az 1 % átutalásához az adószámokat az alábbiakban ismertetjük:
Gyódért Alapítvány:  18303425-1-02
Mecsekvölgye Sportkör:  19031707-1-02

A tavalyi évben az adókból befolyt összeget a falu játszótereinek folyamatos újítására, állagmegóvásra fordítottuk.

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre, hogy a legfontosabb eseményekről azonnal értesíthessük:

Statisztika

Cikkmegtekintések találatai
75047