utca_panorama.png

Rövid hírek

LISTÁS SZAVAZÓKÖRI JEGYZŐKÖNYV

Baranya Megye 01.sz. egyéni választókerület

Gyód 001. sz. szavazókör

A szavazóköri jegyzőköny ITT elérhető

 


Nagy tisztelettel tájékoztatom Önöket, arról, hogy június végével nyugdíjas lettem. Az elmúlt, és együtt töltött 23 év rengeteg változást hozott Gyód  életébe, nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ebben az eredményes községfejlesztő munkában részt vehettem. Sok kedves embert, barátot ismertem meg, akikre és a közös munkára mindig nagyon sok szeretettel fogok emlékezni.
Nem búcsúzom, csak elköszönök, és kérem, fogadják szeretettel utódomat:

Lukácsiné Major Zsuzsannát, aki 2005. óta dolgozik a hivatalban. Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás - tudományi  Kar  Igazgatásszervező Szakán szerezte 2009-ben, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Állami és Jogtudományi Kar jogász szakos hallgatója. Munkáját igazgatási, szociális feladatkörben kezdte, három éve pedig aljegyzőként bizonyítja rátermettségét. 2016 július 1 napjától Keszü, Gyód és Kökény Községek Polgármesterei egyhangú döntéssel nevezték ki jegyzői munkakörbe.

Mindenkinek további sikeres életet, jó egészséget kívánok!

 

A Mecseki Mézes Körút újabb jelentős közönség rendezvényekre készül
 
Fókuszban a helyi termelők és termékeik
 
Az eddigi sikeres bemutatkozások - Pellérdi Juniális, Kárászi Gombászünnep - után legközelebb augusztus 16-án Orfűn mutatja be és kóstoltatják az idei friss mézeket a Mecseki Mézes Körút méhészei a Megyei Mézes Napokon egy mézes családi fesztivál keretében. A rendezvényen üvegkaptárban mutatják be a méhek életét, elhozzák a méhészek hagyományos kézműves eszközeit, lesz méz-kvíz, játszóház gyerekeknek és még sok más meglepetés: A közönség kóstolás után megválasztja az Orfűi Mézes Nap mézét. Könyvbemutató dedikálással: Császár Levente erre az alkalomra elkészülő Mézes mesekönyve és hozzá egy Mézes kifestő. A háziasszonyoknak és érdeklődőknek Tojzán Zoltán méhész-szakács tart bemutatót mézes ételek készítéséről. A finomságokat természetesen majd kóstolni is lehet.

Keresés

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezéskor kérjük, hogy gondoljanak községünk fejlesztésére és a helyi sportélet támogatására.

Az 1 % átutalásához az adószámokat az alábbiakban ismertetjük:
Gyódért Alapítvány:  18303425-1-02
Mecsekvölgye Sportkör:  19031707-1-02

A tavalyi évben az adókból befolyt összeget a falu játszótereinek folyamatos újítására, állagmegóvásra fordítottuk.

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre, hogy a legfontosabb eseményekről azonnal értesíthessük:

Statisztika

Cikkmegtekintések találatai
74984