utca_panorama.png
Wágnerné Sasvári Sarolta a Pellérdi Általános Iskola Gyódi Tagintézményének vezetője vagyok. 1988-ban diplomáztam.  Pécsett a Fehérhegyi Általános Iskolában kezdtem tanítói munkám
Gyermekeim születése után a Testnevelési Általános és Sportiskola ( Tási ) dolgozója lettem. A sport mindig közel állt hozzám, férjem testnevelő tanár, kézilabda szakedző. A Tásiban hosszú évekig a sportosztály vezetése volt a feladatom. Tanulmányi versenyeken sikeresen szerepeltek tanítványaim (Zrínyi, Bátaszéki, Kenguru, Fürge Mókus-matematika, városi és megyei vers és mesemondó).
2002-ben szakvizsgáztam a Budapesti Műszaki Egyetemen. Az elmúlt években rendszeresen részt vettem különböző szakmai továbbképzéseken. 2013 óta vezetem a Gyódi Iskolát. Minden évfolyamon matematikát oktatok. 2014-ben elvégeztem az Oktatási Hivatal által megvalósuló pedagógiai-szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési szakértői képzéseket.2015 januárjától mesterpedagógus vagyok. Tanfelügyeleti és pedagógusminősítési feladatokat is ellátok.
Célom, hogy iskolánkban kamatoztassam megszerzett tudásom, tanítványaink hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak.
 
 
Szieberthné Apáthy Anita vagyok, többgenerációs tanítói, tanári családból származom.
Tanítói diplomám német műveltségterülettel 2000-ben a Kaposvári Egyetemen szereztem. Ezt követően négy évig dolgoztam német tanítóként, majd megszületett első gyermekem.
2008-ban diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem történelem szakán.2013 januárjától dolgozom a gyódi iskolában tanítóként. Minden évfolyamon német nyelvet tanítok. Olyan szemléletű nyelvoktatást vallok, mely során a gyerekek játékos módszerekkel, gátlások nélkül, természetesen és hatékonyan sajátítják el az idegen nyelvet.
 
 
 
 
Kalmár Krisztinának hívnak. Pedagógus családból származom. Édesanyám matematika- kémia- gyakorlati szakosként ment nyugdíjba, édesapám pedig szakmunkásképző intézetben tanított haláláig.
A belső indíttatásom, miszerint én is pedagógus pályára lépek, szüleim által megerősítést nyert. Engem sokkal inkább a 6-12 éves korosztály vonzott.
A főiskolát Kaposváron végeztem el, majd pályámat alsó tagozatos tanítóként Pécsett kezdtem meg a Mátyás Király Zenei Általános Iskolában, ahol 10 évet töltöttem. Tanítottam még a Rácvárosi Általános Iskolában is, ezt követően egy kis kitérő után jelenleg a Pellérdi Általános  Iskola Gyódi Tagiskolájában kaptam lehetőséget tanítani.
Nagyon szeretem a munkámat! 
 
 

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Katolikus hittan 2016

Az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezéskor kérjük, hogy gondoljanak községünk fejlesztésére és a helyi sportélet támogatására.

Az 1 % átutalásához az adószámokat az alábbiakban ismertetjük:
Gyódért Alapítvány:  18303425-1-02
Mecsekvölgye Sportkör:  19031707-1-02

A tavalyi évben az adókból befolyt összeget a falu játszótereinek folyamatos újítására, állagmegóvásra fordítottuk.