utca_panorama.png

Alap

Tisztelt Látogató!

Nagy tisztelettel és szeretettel üdvözlöm honlapunkon, melynek oldalain községünk életébe nyerhet bepillantást az érdeklődő.

Polgármesteri tisztemet 1990 óta látom el folyamatosan és így bátran mondhatom: ismerem ezt a községet. Ismerem az embereket, bajaikat, gondjaikat, örömeiket.

Nagy megtiszteltetés osztozni a közös sorsban úgy, hogy tevőlegesen részt tudok venni a problémák megoldásában.Szerencsésnek tartom magam, hogy lehetőségem van olyan képviselőtestületet irányítani, amely egy emberként tud dolgozni a község helyzetének javításán,  pártsemlegesen, politikai viták nélkül, csak a munkára koncentrálva.

Remélem, hogy munkánk eredményeit híven tükrözik oldalainkon közzétett információink, amelyek között megtalálható a kultútörténettől az - iskolai-óvodai nevelésen át - önkormányzati rendeleteinkig minden, amivel szolgálni tudunk.

Olvassa Ön is oldalainkat olyan szerettel és megbecsüléssel, ahogy mi fordulunk Ön felé, legyen ez a felület újratalálkozásaink színtere, akár a községből, akár külföldről érdeklődik életünk és híreink iránt.

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy értesíthessük az aktuális eseményeinkről.

Viszontlátásra!

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án