utca_panorama.png

Szépkorúak köszöntése

A Magyar Köztársaság Kormánya az Idősügyi Tanács kezdeményezésére, a szép korúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen, rendeletet alkotott a szép korúak jubileumi köszöntéséről.
A Kormány a Magyar Köztársaság nevében köszönti a 90. a 95. és a 100. életévüket betöltött, Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkező, magyar állampolgárságú szép korú személyeket.

Radnai Jánosné, Klári néni (sz.: Somogyi Klára 1920.12.21.)  karácsonykor ünnepelte 95. életévét. Isten éltesse, jó egészséget kívánunk!

Erős Jánosné a 95. születésnapját jó erőben és egészségben ünnepelte. 
 
1920. január 24-én, Gyódon született falunk legidősebb lakosa, Kati néni. Schmidt Ferenc polgármester virággal és emléklappal köszöntötte falunk szép korú polgárát, Erős Jánosnét. Megható szavakkal adta át a község képviseletében az emléklapot Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával. Köszönetet mondott a tartalmas és hosszú életért, és kifejezte háláját a nem mindennapi erőfeszítésekért.Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, melynek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei, intézményei részéről. 
 

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezéskor kérjük, hogy gondoljanak községünk fejlesztésére és a helyi sportélet támogatására.

Az 1 % átutalásához az adószámokat az alábbiakban ismertetjük:
Gyódért Alapítvány:  18303425-1-02
Mecsekvölgye Sportkör:  19031707-1-02

A tavalyi évben az adókból befolyt összeget a falu játszótereinek folyamatos újítására, állagmegóvásra fordítottuk.