utca_panorama.png
Február 21-én mintegy 8. alkalommal rendeztük meg a Gyódi Óvoda és Iskola jótékonysági bálját a Művelődési Házban.  A báli előkészületekben nagy feladatot vállaltak segítőink (tombolatárgy gyűjtés, belépő- és támogató jegyek árusítása), nekik külön köszönet odaadó munkájukért!
Medgyesi Antal Igazgató Úr köszöntője után Schmidt Ferenc Polgármester Úr nyitotta meg a bált. 
A Keszüi Sport Egyesült aerobic szakágának gyermekei kirobbanó sikert arattak előadásukkal, tehetségükkel elkápráztattak mindenkit. Majd a vacsora érkeztéig megkezdődhetett a tánc.
 
Minden felnőtt gondtalan gyermekké vált egy szempillantás alatt, amint elkezdődött a tombola jegyek árusítása, és hála a rengeteg felajánlásnak, senki sem tért haza üres kézzel, hanem értékes nyereményekkel gazdagodtak. 
A báli bevételt és felajánlásokat, támogatásokat az óvoda és iskola gyermekeinek év végi budapesti kirándulására fordítjuk teljes egészében. Idén 195.000 Ft gyűlt össze, ami az eddigi évek legnagyobb bevétele, amit ezúton is köszönünk a kedves szülőknek, vendégeknek, támogatóknak! 
Bátran kijelenthetjük, hogy ez a bál nemcsak jótékony célt szolgált, hanem a szülőket, nevelőket, ismerősöket is még jobban közösséggé kovácsolta. Együtt többet tehetünk óvodánkért, iskolánkért és gyermekeinkért. Azt kívánom: maradjon ez egy szép hagyománya az intézményünknek továbbra is!

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezéskor kérjük, hogy gondoljanak községünk fejlesztésére és a helyi sportélet támogatására.

Az 1 % átutalásához az adószámokat az alábbiakban ismertetjük:
Gyódért Alapítvány:  18303425-1-02
Mecsekvölgye Sportkör:  19031707-1-02

A tavalyi évben az adókból befolyt összeget a falu játszótereinek folyamatos újítására, állagmegóvásra fordítottuk.