utca_panorama.png

Gyód Község Önkormányzatának Képviselő-testülete által alkotott 16/2015.(VIII.31.) sz. rendelet értelmében lehet jelentkezni a „Tiszta udvar rendes ház” kitüntető címre, azon  belterületi  lakosoknak, lakóingatlan tulajdonosoknak, akik kiemelten nagy gondot fordítanak lakóhelyük szépítésére.
A kitüntető címet az a lakóingatlan tulajdonos vagy használó kapja, akinek portáját, lakóházát, udvarát a települési környezetnek megfelelő tisztaság és harmonikus kulturált megjelenés jellemez, a lakóház előtti járdaszakaszt, az ott lévő növényzetet is beleértve.(Parlagfű kizárja a pályázaton való részvételt).

A címre jelentkezhet illetve a címmel kitüntetendő személyre javaslatot tehet minden nagykorú állampolgár, aki állandó lakhellyel rendelkezik Gyód község közigazgatási területén.
A címre jelentkezni, illetve javaslatot tenni 2015. szeptember 30-ig van lehetőség személyesen, levélben vagy elektronikus úton a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken.
A kötetlen tartalmú jelentkezéshez fényképek mellékelhetők.
Gyód Község Önkormányzat Képviselő-testületének a „Tiszta udvar, rendes ház” cím adományozásának részletes rendjét a www.gyomd.hu honlapon  olvashatják:
A portákat 3 tagú szakmai zsűri minősíti, mely alapján a cím adományozására évenként egy alkalommal, ősszel, október 31-ig kerül sor. A Képviselő-testület minden évben a 3 db legtöbb pontot elért „portát” jutalmazza, 3 db „porta” részére ítélheti oda a címet.
A „Tiszta udvar rendes ház” címmel díszoklevél, valamint díszcserje, díszfa, gyümölcsfa, virágmag, vagy kerti ápolási és gondozási eszközök vásárlására jogosító utalvány, valamint egy tábla jár, amit az ingatlanon (lakóház, kerítés, kapu stb.) lehet elhelyezni. Az utalvány értéke 25.000.- Ft.
Kérjük Tisztelt Lakóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel, jelentkezzenek saját házuk nevezésével, vagy tegyenek javaslatot a kitüntető díjra olyan  porták vonatkozásában, amelyek megjelenése tiszta, rendezett, környezete és épülete esztétikus, amelyre szívesen néznek útközben

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Gyód Község Korszerűsítési terve

Gyód Község Önkormányzata Képviselő-testülete

8/2008(VI.30) sz. rendelet a helyi építési szabályzatról

Térképvázlat

 

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre, hogy a legfontosabb eseményekről azonnal értesíthessük: