utca_panorama.png

Tisztelt Gyódi Lakosok és Gyódról Elszármazottak, Kedves Támogatóink!

Gyód Község Önkormányzata Képviselő-testülete célul tűzte a  községben lévő – út melletti, illetve temetőben lévő – keresztek, mint vallási jelképek megújítását.

Területünkön álló keresztek közül 6 db-ot kívánunk felújítani, amelyeknek különböző életkoruk, romló, porladó állaguk miatt indokolt a helyreállítása.

Vállalkozói árajánlatunk szerint egy kereszt állítása közel 1 millió forintos költségen valósítható meg, amelyhez kérjük a Tisztelt Lakosság és az Elszármazottak anyagi hozzájárulását.
A támogatással a hívő lakosok katolikus vallásuk, mások pedig hagyományaink, értékeink megőrzése iránti elkötelezettségüket nyilváníthatják ki.

Bármely  összegű befizetés értékes számunkra, de lehetőség van arra is, hogy a 200.000,- Ft feletti hozzájárulást teljesítők neve feltüntetésre kerüljön a kereszt talapzatán.

A támogatást a község 11731001-15334709 számú számláján elkülönítetten kezeljük, amelyen kérjük a közlemény rovatban a „keresztek” megjegyzés beírását.

Csekkek a Polgármesteri Hivatalban, vagy a Keszüi Közös Önkormányzati Hivatalban szerezhetők be. Kérjük, támogassák közös céljaink megvalósítását.

 

Családkönyv

Könyvbemutató június 2-án

Gyód Község Korszerűsítési terve

Gyód Község Önkormányzata Képviselő-testülete

8/2008(VI.30) sz. rendelet a helyi építési szabályzatról

Térképvázlat

 

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre, hogy a legfontosabb eseményekről azonnal értesíthessük: