Bursa Hungarica 2024

Bursa Hungarica 2024

Az Önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica 2024. évi pályázati fordulójához.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál kell benyújtani.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A pályázati űrlapot minden fordulóban újra ki kell tölteni!

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

a) A felsőoktatási intézmény által kibocsátott eredeti hallgatói jogviszony-igazolás vagy annak hiteles másolata a 2023/2024. tanév első félévéről.

b) Igazolás a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről. Nyilatkozat az egy háztartásban élő 18. életévét betöltött személytől, amennyiben jövedelemmel nem rendelkezik, vagy hallgatói jogviszony igazolás amennyiben felsőoktatási intézmény hallgatója.

A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

Tanulmányaik eredményes elvégzéséhez sok sikert kíván az Önkormányzat!