utca_panorama.png

Keszüi Közös Önkormányzati Hivatal

 

Keszüi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 
7668 Keszü, Petőfi S. u. 24
Tel.: +36 72 461-063

Keszü, Gyód, Kökény közigazgatási területén tartott kutyákra, macskákra, valamint legeltetett állatokra vonatkozóan - a rókák veszettség elleni immunizálásának időszakára - 2017. április 7-től 27-ig, azonnali hatállyal ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el a Baranya Megyei Kormányhivatal.

Jelzett időszakban az ebeket megkötve vagy zárva kell tartani, és csak pórázon szabad közterületre vinni, ezen felül a község(város) egész területén tilos bármilyen fajú állat legeltetése.

A teljes hirdetmény megtekintése ITT

 

Égéstermék-elvezetők (kémények) ellenőrzésével, tisztításával és műszaki felülvizsgálatával és műszaki vizsgálatával kapcsolatos tudnivalók

A kéményseprő-ipari tevékenység ellátásával kapcsolatos változások az égéstermék-elvezetők (kémények) karbantartását, időszakos felülvizsgálatát is érintik. A jogszabályi változások értelmében kéményseprő-ipari tevékenységet lát el közfeladatként a katasztrófavédelem (kéményseprő-ipari szerv), kéményseprő-ipari szolgáltató, és az önkormányzattal szerződésben álló kéményseprő-ipari közszolgáltató (együtt: kéményseprő-ipari tevékenységet ellátó).

Telefon: +36 72/461-063  Fax:+36 72/561-020     E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 
Hivatal
Keszüben:  Hétfő-szerda 7:00 - 15:00
Gyódon:  Csütörtökön 8:00 - 11:00
Kökényben: Csütörtökön 14:30 - 18:00

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre, hogy a legfontosabb eseményekről azonnal értesíthessük: